Mindenkinek megfelel
Sok év kihagyás után ismét motorozni akartam (és az asszony sem ellenkezett:-)) Több variáció is volt, de a praktikumot (ülés alá, + doboz= hétvégi bevásárlás) figyelembe véve, erősen körvonalazódott hogy robogó.Először burgmant akartam de állítólag a 250-es blokk nem igazán eltalált, a 400-ra meg nem volt keret. Ismerős ajánlotta,hondám már volt, -akkor sem volt vele bajom-, így márkahű maradtam.
2008 tavaszán vettem, olaszból érkezett, egygazdás masina. Itt jegyezném meg a nyugati szervíz istenek előtt leborultaknak: 17000 km-nél a gyári gyertya, az ererdeti légszűrő, és mintegy 1,5deci olaj (1,1liter helyett) volt benne, és a hondát dícsérendő, így sem lett semmi baja. Akkor mindezek, , plusz első féktárcsa betétekkel cserélve, azóta csak tankolom. Az alkatrészei nem tartoznak a legolcsóbbak közé, de nincs is szükség olyan gyakori cserére.
A gyári plexivel a szélvédelme nekem (1,82) nem tökéletes be kell húzni a nyakam, mert a sisakon dobol az egész motorról leváló szél. Városban ideális, városon kívül még épp elég. A fogyasztása 3,5liter, ehhez szerintem nincs mit hozzáfűzni.
A nagyfiam (9éves) imádja ha kerülünk egyet, a nejemtől (aki ki nem állhatja ami kétkerekű és berreg) sem hallom hogy meghalok rajta, így ez a leg "családbarátabb" tecnika. És én is nagyon szeretem.
- semmi
Egy kedves (egyébként hivatalos szervízben dolgozó) ismerősőm javítja. + én:-)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |