Miért adtam el!!!
Két éve vettem a motort, hogy majd hobbi szinten áldozok régi vágyamnak, a motorozásnak! A motor lényegéből fakadóan nem hobbira leltem, hanem megszállottságra. Egy 650-es 89' évjáratú helyett vettem az 500cm3 93' gyártású motort. Szinte semmi különbséget nem találtam a két motor között (menetdinamika...) ezért vettem meg a fiatalabbat. REndszámos motor és aszfaltgumi lévén leginkább közúton használtam. Tanulómotornak kiváló! Majdnem mindenkinek volt, egy dominátora, akinek meg nem jutott, annak pedig biztos van legalább 1 ismerőse aki ezt hajtja - hajtotta. Teljesen magával ragad a gép, annak ellenére, hogy nekem 50km után farfájás, 100km~6-6,5l utazó max: (nekem) 100-120km/h. Tehát inkább nézegetős kisebb kiruccanós finomtúrázós esetleg (utcagumik miatt) nagyonlight terepes motor.
Ezek ellenére nehezen megválós, szívhez hozzánővős, megbízhatós, olcsón fennterthatós.
En csak az üléskényelem miatt váltam meg tőle, mert nem akartam ülésátalakítással kísérletezni! Bár páran több ezer km-es túrákra is elindulnak vele, (maximálisan becsülendő) nekem 400km/nap volt a maximum.
Ja, 1 seggel! (na jó, tankolni megálltam.)
Hang szerintem kiváló, döntögetni élvezetes, pláne a magas ülésből és teljesen jol használható annak, aki nem közuti versenyzésre, vagy siratófalak megmászására akarja használni.
Eladtam, megsirattam!
- Aki megvette, a próbakörön eldobta visszaérve, a saját udvaromon! Kézvédő, matrica, oldalidom karc. (Vagy ide a hibákat kellett volna írni?!) - Az nem volt!
Mivel különösebb javítást nem igényelt, egy crova készlettel és pár villáskulccsal mindent megoldottam. (olaj csere, lánc feszítés, szűrő cserék, mosás)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1993 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |