Mert imádom
2006 vettem a motort újonnan , egy CBR 600-as után , az ereje egy kicsit az elején meglepett de nagyon hamar meg lehet szokni , a jó kezelhetősége miatt.Igazából szerelem volt első látásra.Imádom az erejét , ami nagyon használhatóan jön elő , igaz az igazi tüzijáték csak 8000 felett jön.Tényleg mindenes mert hosszú 2 személyes túrákat is jól bírja csomagokkal nagy tmpóval , minden körülmények között stabil , pályázunk is néha együtt , de oda nehézkes , viszont nyomatékból nagyon jól megy kifelé kanyarokból.Összeszerelési minősége tökéletes , minden ott van ahol lennie kell , és nincsenek mechanikus zajok sem.
Egy igazán jó erős mindenes motor.
Van pár dolog ami nem tetszett , sporttúra motor lévén az ember várna némi tárolóhelyet , ami nincs neki , vagyis az elsősegély csomag elfér benne max.Az eleje nekem nagyon puhának tűnt , ezért kicseréltettem benne a rugókat , a gyári gumi nekem nem jött be , így az is le lett cserélve , hangja gyárilag semmi sincs , szinte csak zümmög , így a dob is le lett cserélve , az üléspozció nekem tökéletes (187cm) , hátul már kevésébé jó a helyzet , egy kicsit magasan vannak a hátsó lábtartók , és tempósabban közlekedve szereti a benzit.
Ami plusz :Wilbers progresszív rugók előre , LSL bukógomba , Akra titán dobok , K&N sportlégaszűrő , F.Fabri túraplexi.
Én imádom ezt a jószágot , ezért csere csak akkor lesz ha kijön az utódja , az viszont biztos , hogy átkozottul hiányozna.
- Nem volt vele semmi probléma
Honda Szász
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |