Motorok » Honda

VT250L Spada

Meglepetééés!

Ez egy meglepetés motor. Ráülsz, és meglepődsz, hogy a méretéhez képest egészen kényelmes (174cm-el). Azután beindítod, és meglepődsz, hogy ejj, milyen emberes hangja is van a kis V2-nek. Elindulsz, és már gyorsítás közben meglepődsz, hogy milyen nyomatékos a gépezet, majd azon is meglepődsz, hogy 250-es létére nem okoz gondot tartani neki a 120-130 km/h-ás sebességet sem. Persze igazán 90-110 km/h között érzi jól magát (az ember is rajta). Aztán megérkezel a benzinkúthoz, és már jön is a következő meglepetés: az átlagfogyasztás mindehhez 3,5 liter 100 km-re.
Tehát nem egy csodagép: nem is igazán túramotor, nem is versenymotor, de szaladgálni, tanulni, dolgozni járni nem is kell több.
Egyre vigyázz, ha ilyen motorban gonolkodsz: műszakilag nagyon nézd meg, mert bár minden van hozzá, az új cuccok méregdrágák, motorgenerált sehol sem vállalnak, a használt cuccok meg zsákbamacskák!

- Amióta korrigáltuk az előző gazdák hanyagságát és gányolását, azóta semmi.

Magilla

Fenntartási költség (6) Évjárat 1993
Előző motorja? ETZ125 Következő motorja?
Verdikt (8.3/10)

Honda