Megbízható Roadster
Teljes átnézés volt szervízben, aztán mehet a menet.
Rendkívül megbízható, toleráns konstrukció. Nem annyira érzékeny mint egy sor4. Olajat, vizet nem eszi.
Régi iskola szerint épült, sajnos a kátyúkat nem szereti, de a felnik és a váz nagyon masszív.
Kuplung és kardánt éreztem kopottnak. A kardán kereszt felől jött zörgő hang, főleg mikor állandó fordulaton volt használva (se gáz - se fék).
Főleg 1. és 2. fokozat váltásakor volt hangosabb a kelleténél.
Rezgésből nincs zavaróan sok, kéz és láb nem zsibbad a kormányon (kifinomult Honda blokk).
Pilóta számára nagyon hegyes a térdszög és a kormányért is előre kell nyúlni (177cm magasság esetén).
A villaszög elég lapos (csopperes), így nehezen fordul fékezéskor a kanyarba, lassú menetnél pedig szeret beborulni a kormány.
Gumiméret miatt kicsi a kínálat.
100km/h esetén forog a blokk 4000-et (magas fokozat-alacsony fordulatot nem szereti).
Kényelmesen elmotorozgatva 4 literes fogyasztással eljár (19 literes tankja van!). Csomagtartó semmi nincs rajta.
Fékeket nem sokat kell használni, van a blokkban elég.
Várost, lassú menetet nem szereti, sokat megy ilyenkor a ventilátor (25 éves korba lépett a kicsike).
El szaladgálni, rövidebb túrákra és alacsonyabb embereknek (~170cm) jó lehet a gép.
- A Yuasa aksi zárlatos lett egy belföldi túrán, a moci leállt (még jó hogy volt nálam sátor). Másnap vettem bele egy aksit és mentem tovább.
- A hátam és a térdem :(
- Az üléspozíció és a rossz utak miatt végül eladásra került sor.
Üres visszajelző, vízcső tömítések.
Benzinpumpa dióda beépítés (félig el volt már kopva a relé).
Első gumit megzabálta 10eKM alatt (sok a súly elől), hátsó semmit nem kopott.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző motorja? | KLE | Következő motorja? | Transalp |