Motorok » Honda » Cbr 125 R 2006 (124)

Cbr 125 R 2006 (124)

Megbízható öszvér

Nos a motorról anyit h enyi pénzért hasonlót nem vesz az ember! Megbízható bár sok az apró és idegesítő hibája(bár ezek főleg csak az én motoromon jelentkeznek, másénak amelyik állandóan ölve van, annak semmi baja) Nagyon hamar ki lehet nőni, a motorja megbízható de gyenge. Se gyorsulása se a végsebessége nem vmi meggyőző. Nem tudom miért de az enyém folyamatosan "gyengül" még "lánykorában" 2 személlyel is ment neki a 120as tempó, mostanság ez egyedül se megy neki.
Sajna múlt nyáron összecsuktam, azóta az első fékem egy kalap sz.r, és nem tudnak vele mit kezdeni, pedig a betétek is jók, nem is levegős, a munkahenger is jó és mégis határozattlan, puha és tökig be tudom húzni.... rejtélyes....
Összességben jó kis gép, kezdőknek! Csak hát benne van a pakliban, hogy az ember pont egy bajos példányt kap ki...

- teleszkószimering (3szor) első fék, ízzók, kuplungnál az érzékelő

Honda Szász Nyíegyháza
Jó munkát végeznek csak lassan és sokat variálnak az időpontokkal

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Megbízhatóság (8) Vezetett km 12000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.7/10)

Honda