Megbízható mint egy jó feleség
Az első motorjaimat egésszen fiatal koromban hajtottam,majd hosszú éveken át személygépkocsival jártam az országutakat. 2008-ban egy baráti beszélgetés után, újra ébred a vágy a motorozás után. Az elhatározást tett követte, és máris a Honda szalonban gyönyörködtem a jövendőbeli motoromban. Koromnál fogva úgy gondoltam, hogy egy csopper illene hozzám a legjobban. Így esett a választás a VT750 C5 Shadow-ra. Rendkívül jó motornak tartom. Megbízható, jól kezelhető, gyönyörű. Kényelmes, de azért hosszú távon (150-200km) után rámfér a pihenés. Több hosszú túrán vettem részt vele pl: Olaszország (Dolomitok)- San Marino - Ausztria, Szlovákia - Románia. A hangja lehet ne egy kicsit felnőtesebb, de hosszú utakon talán a jelenlegi elviselhetőbb.Csak jó tapasztalataim vannak.
- A kötelező szerviz ciklusok alkalmával az előírt anyagokon más alkatrész csere nem volt.A 24500km megtétele alatt meghibásodás nem történt.
Honda Szász Nyíregyháza Vasgyár u. Nagyon elégedett vagyok a karbantartás minőségével, a készséges kiszolgálással.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző motorja? | MZ125 | Következő motorja? | P20 |