Megbizhatatlan sz*rkupac, de azért szeretem
Nem kéne... Senkinek nem ajánlom hogy ilyet vegyen. Kezdetbe imádtam, de az állando meghibásodások miatt sokat fött miatta a fejem. A 21.000 km böl egy ezrest minimum toltam, de nem azér mer kifogyott a benzin, hanem épp vagy a dugattyú, vagy a főtengely tört el. Nem a Honda hibája, de a fék kurva szar rajta, a spirál szinte azonnal elbaszódik, nem is érdemes kicserélni: tippeld meg inkább a sebességet. A reggeli indulások rámálmaimba se jöjjenek elő (pedig elő fognak, mert még mindig használom). Ha nem volt minimum 20-25 fok éjjel, ami elég ritka errefelé, akkor reggel 100% hogy nem indul, szivatni kell. Önindítóval egyszerűbb, de akkor az is meghal rajta, marad a rugdosás: legalább edzzed a vádlid. A legelszomorítóbb a megbízhatatlanság: ha ilyet veszel, 5 km-nél messzebbre ne hagyd el vele lakhelyed. Előnye nem sok van: max az hogy kényelmes, meg hogy ez a legszebb kistestü robogo-> ennek döltem be én is. A Yamaha Jog csunya, de 5000 szer többet ér a Dionál. És azzal még az egykerék is sokkal könnyebb.
- - Háromszor dugattyúcsere + hengerfúrás
- - Kétszer eltört a főtengely
- - Gyakori csapágy és szimering, valamint fékbetét és spirál csere
- - Önindítórendszer full K.O.
- - Automata szivató mintha nem is lenne
1. A motorbolt ahol vették nekem. Kókány melót végeztek