Motorok » Honda » Cbr 900 Rr Fireblade 2000 (954)

Cbr 900 Rr Fireblade 2000 (954)

Lehangoló kezdet után minden rendbejött

A motort újonnan vásároltam 2004-ben (954 RR). 900 km-nél kezdtem el neki komolyabban húzni és azonnal elrepedt a motorblokk (új HONDA!!!!). Azonnal hívtam a motorszalont, ahol vásároltam. 2 héten belül cseremotor biztosítása mellett papírokkal, mindennel együtt tettek bele egy új motorblokkot. Az új motor már teljesen hibátlan volt és jobb volt a váltója is, mint az eredetinek.
Hát így kezdődött.... (Tudtommal nem egyedi eset!!)
Összesen 11000 km-t mentem vele, de a kormánycsapkodáson kívül csak pozitív élményeim voltak vele.
A motort ahol lehetett teljes gázon használtam, ennek köszönhető az átlag 10-11 l-es fogyasztása, a 7 (!!) hátsógumi cseréje. A motor meg csak tűrte, tűrte az igénybevételt. Fékbetétetgarnitúrát (első + hátsó) 2* cseréltem.
Végsebessége 299 km/h a saját órája szerint.
Egykerekezni nagyon jól lehetett vele. A fékek kiválóak. A kormánycsapkodási hajlamot kormánylengéscsillapítóval meg lehet oldani. Ezt feltétlenül ajánlom mindenkinek!

- Komplett motorblokk csere!!!

Megamotors Kft. Pécs

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.8/10)

Honda