Izgalmas unalom
Izgalmas,mert egy igazi allrounder.Ha száguldozni van kedvem,ebben 170ig partner,közben "csak nekem zenél a (Mastek) kipufogó".Ha dagonyázni akarok a határban(persze csak óvatosan,ez nem holmi krosszkecske!),arra is jó.Ha a Párommal úgy döntünk,hogy nekivágunk a világnak és közben szükségünk lehet az összecsukható tábori fürdőkádtól a bográcsig,hát a kb 200literes "raktárba" minden belefér.
És közben meg unalmas,mert egyszerűen semmi nem romlik el rajta!!!Aki olyan motort keres amit ráérő idejében szeretne bütykölgetni,akkor a Transalpot gyorsan felejtese el!!Lehet rá venni mindenféle túra/ralli kiegészítőket,de ezzel ki is merült a szerelés.Olajcsere,láncápolás és ezzel vége.
Korábban volt ETZm,japán belpiacos veteránom,aztán meg egy vattaúj HDm.Ezeken kívül volt szerencsém a legkülönbözőbb kategóriájú motorokat kipróbálni.Mindent összevetve eddig nálam a Transalp nem talált ellenfélre és legyőzőre,semmi pénzért nem válnék meg tőle.
Szép,dinamikus,praktikus,gazdaságos,különleges(VStrom tulajok figyelem!),mi kellhet még??
Pár kiegészítő gondolat:
-kényelem:egy fenékkel 7 óra,egy tankolással megszakítva.Csak azért szálltam le,mert hazaértem.
Két személlyel is teljesen használható,egyéb híresztelésekkel ellentétben!!!
-teljesítmény:Mastek dob,végre kijöhet a V" dohogása,jeáhh!!:)) Lámpánál gyorsultam már le GSXZRCBR1 RRR-t is...:))
-fogyasztás:minden körülmények közt a lenti adat.Két személlyel is,teljesen megbuggyantva motyóilag és tartós autópályahasználat mellett.
-pakolhatóság:végre egy motor aminek óriási bendő van az ülése alatt!!Nálam itt a gyári szerszámokon kívül található egy defektspré,egy sisakháló,kb 10 gumipók,izzókészlet,elsősegélycsomag,rongyok és egy másfél méteres vastag Citadel zár!
...
Memento:volt az a pénz... :(
Egy jó tanács neked,kedves leendő Transalp tulajdonos:soha ne add el,mert bánni fogod egy életen át!!!
Nem vagyok fetisiszta meg típusbuzi,de ez a motor nekem nagyon bejött.Az eladás kizárólagos oka,hogy a Párom is saját motort szeretett volna és máshogy igazából nem tudtuk megoldani.
"Ápdét" 2008.11.24.:újra ilyen motorom van.Színre,évjáratra,felszereltségre szinte ugyanazt a motort vettem meg.És már nem is adom el....... :)
Tanultam a hibámból,kaptam az alkalmi vételen,ennél nem létezik tökéletesebb motor (nekem)!
- Egyszer kiégett az első izzó,aztán meg egyszer a hátsó.Ennyi.
- Ez a típus nem éppen a meghibásodásairól híresült el... :)
Ahova többet NEM viszem:Redwings,Hódmezővásárhely.Egyrészt már nem is foglalkoznak Honda motorkerékpárokkal,másrészt nem szimpatikus.Jó előre bejelentkezni,nem lehettem a motor közelében(fal duma:"munkaügyi ellenőrzést várunk"),drága,olyat is megcsináltak amiről szó se volt.
Aki csinálja:Beke Zsolt barátom (www.vintagebikeshop.hu).
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |