Motorok » Honda

XRV 650 Africa Twin

Ikon vagy matuzsálem?

Gyerekkori álom volt ami megvalósult. Nem az újféle 750-est akartam hanem ezt az első szériásat. Első motornak, friss, 1 éves jogsival talán kicsit merésznek tünik a majd 250 kilós jószág, de mivel 100 kg felett vagyok, az alapelv az hogy a motor legalább 2x akkora legyen mint én.
22 éves korához képest gyári állapotú, hiánytalan. Valószínüleg olasz volt és van benne vagy 150.000 km. Az első nyarat hibátlanul vette (kivéve a világításkapcsoló).
Vásárlás után a szokásosak, olaj, szűrő, lánc, fékbetét, gumi. Most télen kuplung.
Az ereje bőven elég a tudásomhoz. Városban kicsit nehézkes a lavírozás, de megoldható, városok kívül viszont kiválóan vezethető.
Mindenhol megnézik, sokan ismerik a legendás motort. Ritka, nem egy a sok hasonló fekete mai gép között. Azt szeretem, hogy nem jövök szembe magammal nap mint nap.

- világításkapcsoló-cssre bontottra, munkadijjal Honda szervizben 30k

Fenntartási költség (1) Évjárat 1988
Előző motorja? robogó Következő motorja? Varadero?
Verdikt (6.9/10)

Honda