Motorok » Honda

VFR800 fi

Igazi sportos túragép!

2012 év végén vásároltam , olaszországi motort, 36000km -rel. Újszerű állapotban. Azóta köel 60000 kilométert mentem vele , meghobásodás nélkül. 1x volt fi hiba... sterimob nem tesz jót az elektronika csatlakozónak. Semmi komoly. Kényelem érdekében kapott zselés ülést (49000) , és egyenes kormányt.( 25000) Igy tankolástol tankolásig nem kell leszálni segget pihentetni. 3 doboz... jol pakolható málhás ló! Megbízható paripa. Magam szervizelem... ha valaki hajtós és szereti a kanyarokat akkor a futómű kevés. Ezért előre willbers(32000),hátra öhlins 55000) szervize (48000)rugóstag került.Hosszú távon amegpakolva 5,4 l , max fogyasztás full gázon 7.3 volt a plafon.

- Cserék: kuplung lamella - kuplungrugók 78000 nél (18000) (4500) - Fékbetétek , 2 láncszett eddig,a többi normál szerviz.

Saját magam.

Fenntartási költség (2) Évjárat 1998