Igazi kis RR
2 hónapja van nálam a kis cbr és nekem mint a1es 16 éves kezdő motoros, nagyon tettszik. A teljesítményére se lehet panasz ugyanis 110-120as utazoval kényelmesen megy és szerintem ebbe a korba nem is kell több.Ami a legjobban tettszik az az alacsony fogyasztása:akárhogy hajtom 2,5-max 3liter!!!Nagyon könnyen kezelhető, a váltójával sincs semmi különös, talán annyi hogy visszafelé az egyest kicsit nehezebben veszi. A kuplung nagyon könnyen behúzható, nem érdemes nélküle váltani mert nincs semmi különbség!6000-9000 között van az ideális fordulata és itt a legdinamikusabb.Simán be lehet vállalni a kamion vagy busz előzését, csak azért kétszer meg kell gondolni a belátható út viszonyát merthát csak egy 125ös.Hibáíról talán annyit hogy a lámpái nem visznek tul messzire, idegen uton nem lehet száguldozni.A legjobban kezdőmotornak tudom ajánlani mert nem az a vadállat de mégis lehet vele haladni.Szerintem nagyon eltalálták a kinézetét.A városban mindenki tekergeti a nyakát a motor felé.
- Nem rég van nálam a motor, de se az előző tulajnál se nálam eddig semmi nem romlott el!!3év alatt 1 izzót kellett cserélni a lámpában
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 2000 |