Honda = tökéletesség
Durván egy éve vettem meg a gépet zsír újjonnan. Sokáig gondolkoztam a dolgon végül olyan moci mellett döntöttem ami ha nyaggatják azért ott van a szeren, de el lehet azért vele menni akár 500 km-t mindenféle hátnyavaja nélkül. Fogyasztás: Ha nyaggatom akkor 1 tank 150 km, ha normális országuti tempó akkor 270 km. Kényelem: abszolút kényelmes gép. Gumik: Na ezt én ledobdtam róla hamar mivel Bridgestone gumival adták és az naon xar/a Ferrarinak jó, de másnak/ most Pirelli Super Corsa Pro gumik vannak rajta. Ez tökéletes, igaz nem olcsó, de ez a lelke ez tart az úton. Motor: az ereje tökéletes nem a legerőssebb, de 3 éve még igen csak a toppon volt. Azért ez is gurul 250-t. Fél éves kora után megérett az idő, hogy vegyek rá egy kiröffentő rendszert mert a gyári elég halk és a sok nem útra való embernek muszály legalább hallania, hogy moci jön. Fékkek. Szerintem tökéletesek nem igazán fáradnak el még hosszas fékezés után sem/Tátra/. Nem igazán szervízigényes gép talán a láncfeszítő vagy spanoló vagy mi azt kellett kicserélni 4000 km-nél. Alapjában véve tökéletes választás akár városban akár országúton vagy akár túrázáshoz, de azért ha most venném már ezrest vennék. ,,Kezdő" mocinak szerintem tökéletes.
- semmi
Honda Szász! A szerelők király gyerekek meg értenek is hozzá, de a tulaj az egy féreg.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |