Honda C90-nel a Moszkvába
Eloszor is elnezest az ekezetek hianya miatt, de kulfoldon elek es errefele nincsenek ekezetek :)
Amikor megvettem a szornyet, koruleblul 5000 merfold volt benne. Egy egesz telen keresztul hasznaltam munkabajarasra (Napi korulbelul 30 merfold ~ 50km). A telet teljesen jol birta, mindig indult (Csak berugokar volt, onindito nem :)) a legnagyobb hidegben is. "Gyonyoru" Rickman szelvedo is volt rajta, ami a szepseghez nemigen jart hozza de nagyon hasznos volt telen - mind a felsotestet, mind a kezet is vedte az esotol es a hidegtol.
Talan az egyetlen negativum a suru szervizintervallum - olajat 1000 merfoldenkent (1600 km) kell cserelni, mivel nincsen benne olajszuro. Viszont teljesen egyszeru a szervizelese - nem kell a Honda markaszervibe vinni.
Augusztus vegen indultam Angliabol Moszkvaba, Franciaorszagon, Nemetorszagon, Lengyelorszagon es Ukrajnan keresztul. A nemet autopalyakon 50mph (80km/h) es sebesseggel szaguldottam keresztul, 36 fokos kanikulaban egesz nap es a motor tokeletesen szuperalt. Napi 12-14 orat ultem rajta es soha nem reklamalt. Moszkvaban korulbelul 2 oran keresztul motoroztam teljesen megpakolva, koszosan es budosen, olyan buszke voltam a motorra :)
Moszkvabol eszaknak folytattam az utamat Finnorszag fele, ahol egeszen az eszaki sarkkorig mentem, majd del fele indultam Svedorszagba. Onnan Danian, Nemetorszagon es Hollandian keresztul ertem vissza Angliaba.
Az egesz ut korulbelul egy honapig tartott es tobb mint 6000 merfoldet (~10000km) tettem meg a Honda C90-val.
A kis motor elpusztithatatlan, csak az olajcsereket kell szigoruan betartani.
Mivel ez egy egyhengeres, a vibracio egy ido utan rettenetesse valik de 1 honap utan meg lehet szokni :)
Azert nem rossz teljesitmeny egy mopedtol :) Nem kell BMW ahhoz hogy messzire utazz, barmi megteszi :)
- Semmi
Magam :)