Harciló
Mindíg custom-mániás voltam,de ár és érték arányokat vizsgálva, (jórészt kétszeméllyel járok,ha tehetem hosszabb túrákra) egy ilyen málhásló jobb választásnak tünt életem első új motorjának,amiről azt gondoltam h. évekig hajtom majd.(Egyébbként ez kb a 14.motorom volt)Ha jellemezni akarnám a gépet:full-full túra,bivalyerős,kezesbárány,zsírdisznó!!!,tökéletes katona.
Dobozok nélkül értelmetlen egy ilyen gép-szuper a pakolhatósága és a csomagtartórendszer kidolgozása.(Givi)Nagyon szar úton a csomagtartókonzol nyekergett-nyikorgott ez nem nagyon tetszett,de ahogy átment minden kátyún és nyomvályún azt imándtam.Autopályán 180 símán végig a tengerig(kétszemély+dobozok!)
A súlypontja kissé magas, ha teletankolod könnyen elborulsz(feltéve h.olyan béna vagy mint én)-a bukócsövet ajánlom mindenkinek.175-180 alatti egyéneknek felejtős a gép-nem fog leérni a lábuk.Más rosszat nem tudok írni róla.A fogyasztása elfogadható,nagyban függ a motorozási stílustól:5.5-7.5-ig sikerült etetgetnem vele.Fél év alatt kb 8000 km-t mentem vele tökéletes megelégedettséggel.De!
Bármerre jártam,ha megláttam egy nagykúpert(chopper,dzsopper,cruiser,csopper,kúper :-) Gyorsabban kezdett dobogni a szívem.Egy darabig tűrtem,aztán egyszercsak sunyi módon meghírdettem a gépet és sunyi módon elvitték mint a pintyet.
Most egy 1800-as VTX boldog tulajdonosa vagyok.Nagyon fasza csak kicsit ráz,nem lehet vele úgy menni mint a Vara-val,nem lehet rá pakolni,eszik vagy 8 litert,ha nem mosom minden másnap akkor olyan mint a hányás,Ja és drágább volt(jó sokkal)-A SZATYORJÁT NEM VIHETI A VARADERÓNAK!!!!
Azonban olyan mint amilyen mindíg is szerettem volna lenni:Nagy és Erős és Szép.-Semmmilyen más motorért nem adnám oda.
Mindenestre a feleségem soha nem bocsájtja meg h.eladtam a VARADERO-t.Szeretett hátul szenderegni.Próbálja meg most!
NO HÁTTÁMLA FOREVER! ;-)
- Elpattant az egyik tükör lencsebeszorítóműanyag-bizbasz,de gariba kicserélték.
Iron motors Kiskunhalas
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |