Motorok » Honda » Xr 650 R 2001 (649)

Xr 650 R 2001 (649)

Főerdész

Hát nem is tudom mivel kezdjem.Sokat válogattam mire totális véletlenül a Honda mellett döntöttem.Néztem Drz-400-at,525 EXC-t és végül megláttam az Xr-t.Nem mondom hogy hanyatt estem tőle,nekem ez a piros-fehér színösszeállítás kissé unalmas,dehát ez szerintem a japán motorok egyik jellemzője és nagyjából ennyi az össz bajom vele!De ahogy mondják ami belül van az számít igazán!Próbáltam a Suzukit(előtte suzukim volt naon megbízható,strapabíró ezt tudtam)hát jó volt,ktm naon agilis nagyon jól megy,jól néz ki de sokak szerint szervizigényes és speckó nekem nem versenyre kellett a vas.Akkor láttam meg egy kirakatban,nini egy Honda,na egy misét megér gondoltam és megnéztem.Nem bántam meg egy éves lesz 6600km még gondja nem volt,ja de kiégett a tompított!!!!Próbálgattam a többit is (ktm,suzuki,aprilia)de jelentős különbség nincs köztük!!Azt mondanám rá,hogy tud naon menni 140-150-et mosolyogva tartja akár merre,pedig nem erre való!!!van benne kraft,de "öregurasabb" mint a konkurencia de CSAK EGY LEHELLETTEL!!!Tudom hogy hülye szó egy több mint 60 lovas gépre de próbáltam 525-öt és én így éreztem.Kezelhetőbb ez a varázsszó!Szóval aki nem versenyezni akar,hanem csak motorozgatni a haverokkal,erdőn-mezőn(VADÁSZOKAT NEM ZAVARVA),egy nyomatékos kezelhető endurót akar, az bátran vegye meg!Mondjuk ha lehet egy 125-ről ne mindjárt erre üljön rá mert meglepődhet...Én teljesen meg vok elégedve.HÁTRÁNYA:a gumik(főleg a hátsó)vegyes használatban max 2500km!!!Dehát ez ilyenkor nem lehet téma:-))))))

- Eddíg még semmi és bízom a japán technikában!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.6/10)

Honda