Motorok » Honda » Cb 500 1998 (499)

Cb 500 1998 (499)

Fentartása 10*

Nem is tudom, hogy mit írjak a gépsasról. Egyszerűen nagyon jó masina. Nem is adtam volna el, ha nem várnék térd műtétre.(nem a motorozás miatt!!! ráestem.)10000km-rel vettem .Olaszból behozott móci. Nem lett visszatekerve, mert a haverom pont ott volt mikor a csávó begurult a kereskedésbe. Be akarta számítani egy autóba. Ez olyan mint amikor a két lábról visszamásznánk a fára. Na mindegy. Semmi probléma nem volt a mócival. Csak a teleszkóp szimering. Miért? Mert egy bogárka rászáradt a teleszkópra, és ahogy mozgott,alábujta gumi alá, és kidörzsölte a szimeringet.(Kemény kitinpáncélja van a kis szörnyetegeknek)Úgyhogy mindenki aki meg akar magának spórolni 10000Ft-ot az mindig nézze meg a teleszkópot, hogy valami jószág nem lapul-e rajta .Kötelező szervizen kívül semmi. Nagyon jó városban motorozni vele, mert könnyű, fürge, keveset eszik. Fél literrel eszik többet mint egy robogó. Rövid túrázásokra is kitűnően alkalmas.2 évvel ezelőtt az egyik haver azt mondta nekem ,te húsvétkor mennyünk el egy kicsit túrázni. Én mondtam neki szedjük össze a haverokat és gyerünk. A velencei tó volt az cél. Kiskunmajsáról. De az egyik cinbi azt mondta, mi lenne ha a Mátrába mennénk. Mátrába??? hmm nem voltam még soha .A barátnőm azt mondta, hogy inkább az előző terv. "Mindig az első gondolat a helyes döntés" Én mondtam neki, hogy ááááááááá jó lesz .Rá kellett volna hallgatni. Nem szerpentinekre találták ki. Mondom rövid túrázásokra, és városokban. Miért nem volt jó? Azért mert kevés oda az ereje. Főleg 2 személynek(szerpentines utakra értem)Mindig rám vártak. Visszafele az autópálya. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mire én kiértem pestről, addig ők az ötösön a pihenőnél elszívtak egy cigit. Fasza. Az útitársaim motorjai:3db Suzuki gsx-r750,2db Suzuki gsx-r1000,1db Yamaha R1,1db Kawasaki zx12r (ninja),1db Yamaha MT01,1db Honda CB500X :-).Szóval nagyon jó a motor, autó mellett fent lehet tartani, egy kicsit drága az alkatrész, de Honda!!! Ne ilyen kategóriájú cinbikkel mennyetek túrázni mert a jó érzés helyet stressz lesz. Tapasztalat. Ajánlom kezdőknek, újra kezdőknek és akiknek autót is fent tartanak.

- Teleszópszimering

Kiskunhalasi Honda szervíz

Fenntartási költség (8) Évjárat 1999
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.3/10)

Honda