Motorok » Honda » Cbr 1000 Rr Fireblade 2006 (999)

Cbr 1000 Rr Fireblade 2006 (999)

Ez egy állat!!!!

Sziasztok!!!
Hat ize,szoval kicsit elfogult vagyok a Hondaval kapcsolatban,de azert van rossztulajdonsaga is.Ami masok szerint hatranya az szerintem elönye.En csak egy egyszerü utcai mocis vagyok es nem tudok kimotorozni 172le,de viszont nagyon csipem!!!A vetelytarsak/suzuki,kawasaki,yamaha,ducatti.../alltalaban erösebbek es gyorsabbak,de csak a palyan.Ezzel a geppel ki lehet gyorsitani teljes gazzal mar 1-es fokozatban is annelkül,hogy agaskodna vagy szet rangatna.Nagyon jol es viszonylag kenyelmesen lehet motorozni vele!5-9l -es fogyasztas sikerült vele produkalnom,szerintem az korekt egy literes fenevadhoz.A szelvedelem kicsit gyenge,de meg mindig jobb mint a többi ilyen kategorias gepnek.Az elektroniku kormany stabilizator pedig nagyon komoly,semmi fölösleges rangatas semmi bizonytalansag!A fekek kicsit ragosnak tünnek egy ket komolyabb fekezes utan.Az utas ules varosban közlekedve kb 100 fok körül elkezd kicsit füteni.Folytott yoshimura dobbal 285km/h a vege es folytas nelkül valahol 299km/h fölött.Nem kell vissza valtogatni,szerintem eleg nyomatekos kis fordulaton is.A sebesseg kicsit becspos,mert eszre sem veszed es maris 100km/h fölött vagy,ha pedig elkezded cibalni neki akko mar csak kapaszkodni kell,de azt igen rendesen!!!:-)

-Sziasztok!!!
2008 oktober,a mocival mar 16000 km fölöt jarok es megjelent az elsö hiba!A höszigetelö filc kiegett a jobb oldalon,pont a ventilatorral egy vonalban.A kipufogo leömlö forro levegöjet pont oda vagja a ventilator ez a hiba forrasa.14-15000 ezer km-nal jelentkezett.A szervizben gariba csereltek!
Kapott a gep egy sporlegszüröt es mostmar a sportkipufogoval együtt teljes a kep!Nagyon brutalis lett!!!:-)

Mindenkinek jo utat kivanok!!!!

Ja:Bocs az ekezetekert,de ezen a gepen nincsenek!:-(

- A jobb oldali idom allatt levö höszigetelö filcnek a teteje fel egett es ez alltal szet malt.

Auto Boos Nemetorszag

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.3/10)

Honda