Motorok » Honda

NT700V Deauville (680 cm3) ABS

Elvisz a világ végére is

A kis DEAUVILLE :) Első motor, nem jártam végig semmilyen motor létrát, csupán nagyszülőknél vidéken csapattam egy babettával még gyerekkoromban. Szerintem a legjobb választás volt, sokat járt akkoriban a fejem a CBF-en, de drágább is volt dobozok sem voltak, szélvédelem is kisebb és a kardán nekem nagyon tetszett, ez a legkisebb túra motor kardánhajtással. Persze szép a sor 4, aminek megvan az előnye. Ezt a motort használom alkalmanként városban, melóba, de főleg túrák alatt ment bele a KM. Hétvégi,vagy éppen délutáni Balaton/Bakony/Csesznek, nyaranta hosszú hétvégék az Alpokban. Előfordult, hogy voltam "pályán" is vele, Kakucs, Euroring, mit mondja én élveztem, a többi sportmotor kevésbé :) Utassal,jól megpakolva is nagyon jól gyorsul, érezni a V2 nyomatékát és hangját is. Kanyarokat nagyon szereti és én is. Ami nagyon nemjó az az autópálya és nagyobb sebesség hosszabb távon... V2 miatt van benne egy jó bizsergés, remegés, amit át tud adni a kasznira, kormányra, lábtartóra, ez kcisit fárasztó tud lenni, de én ezzel együtt szeretem. Ez a remegés főúton, 120km alatt egyáltalán nem okoz problémát. Nagyon szeretem a dobozokat, sokat elnyelnek, de ha csak egynapos fürdésről van szó, akkor is befér a naci, törcsi, papucs és nem kell hátizsák, vagy miegyéb.
Eleinte mikor tanultam rajta többször letettem a lábam közé kanyarban, mert szokatlan volt a súlya, de ez csak gyakorlás kérdése, már utassal és csomagokkal is megfordulok szűk helyen. Egyszer belém jöttek hátulról, miközben gyalogosnak adtam elsőbbséget, sok műanyag idom sérült, de vázban nem lett gond, a biztosító igaz nem mindent de fizetett.
Én nagyon szeretem a bizsergésével együtt és akkor nem vettem volna más vasat. Következő azért remélem nagyobb lesz, mégis csak 1000 felett kezdődik az élvezet, de az biztos, hogy a világ végére is elvinne probléma nélkül.

- Kb 50000km-nél első teleszkóp kemény, csere.

Real-motor Győr

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006