Motorok » Honda » Vfr 750f 1988 (750)

Vfr 750f 1988 (750)

Egyedi hang

Én 2 éve nyüstölök egy rc24-es 1989-es VFR-t.77 ezer kilométer van benne,ebből 17 ezret én tettem bele.A gép teljesen probléma mentes /leszámítva a kis csúszásomat/ ami teljes mértékben az én hibám volt.A motorja iszonyatosat tol még ma is,alacsony ford.számtól,egész a tiltásig.A futómű persze a mai gépekétől elmarad,de nem kell vele szégyenkeznem a Mátrába./ erősebb kanyarba érkezéskor kicsit megcsóválja a fenekét,de kezelhető J/

Indítási gondjai nincsenek /mínusz fokban is röffen /A feszültség szabályzot rakták a Japcsik kicsit elbaszott helyre /közvetlen a hátsó hengerek mögé / számítógép ventilátorral +egy friss levegős gége csővel megoldottam az állandó hűtését. 6000 km-ént olaj csere szűrővel.Ezen felül pénz kell a benzinre amihez használok olompótló adalékot /nagyon szereti/ kedvence az OMV-s.

Nekem nagyon bejött,vannak újabbak szebbek,de ha csak ennyi a szervízigénye mint az utobbi 2 évben,akkor nagyon sokáig meg lesz .

- Fordulatszám mérő/kontakt hiba /

Fenntartási költség (10) Évjárat 1989
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.7/10)

Honda