Eddigi legjobb motorom!
3. motorom az újrakezdésem óta! 20 év kimaradt, 1988-ban egy 150ETZ volt a múlt.2008 egy Kawasaki Balius 250, 2011 Suzuki Bandit 1200 és idén tavasszal pedig a mostani szerelem egy fejidomos Hornet. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Piszok jól megy, nem félek rajta, mintha bicikliznék. Nagyrészt túrázom a Red Baron motoros klubbal, minden hónap 3. szombatján, (qrvajó csapat) de alkalmanként a haverokkal is. Pécs-Orfű-Pécs, akár kétszer-háromszor is egy délután. Aki járt erre, az tudja miről beszélek. Jó út, kanyarok, emelkedő, lejtő, szép táj! Mi kell még? Lehet gyorsan és lassan is! A mocit imádon, megbízható, motorja csendes, kiválló. Bírja az öreguras tempót, ilyenkor 4 literrel beéri. Mentem már vele gyorsat is, Solt-Szekszárd-Pécs 1 óra! Itt az új Duna hídon 200 volt a csúcsom! Persze ilyenkor a fogyi veri a 6 litert. Összevetve e legjobb motorom eddig, a fejidom miatt 160-ig nincs szél, bátran ajánlom mindenkinek, újrakezdőnek, lányoknak, megfizethető jó motor. Egy negatívot azért mondok, 7000 fordulaton csikálja a talpam a lábtartó. Ez úton köszönöm meg a mindennemű segítséget a pécsi Red Baron összes dolgozójának, elsősorban Tőzsér Tibinek! További jó munkát és széles utat!
- Nem volt ilyen!
Vitos Gábor RED BARON PÉCS