dugóhúzó
Sziasztok!
Először is kezdeném azzal, hogy nekem egy cbf 125-ös mocim van, nem cbr.
Akkor döntöttünk motorvásárlás mellett párommal, mikor az Oktogon-Kálvintér résztávot sikerült kocsival megtenni 45 perc alatt reggel. Bedurrantam, mondtam nekem valami kell, amivel beérek 20 perc alatt a nagyfalu széléből (kápmegyer). Nézegettünk robogókat, persze rendszámosat. Kb 3-400e-ért volt olyan, ami még meg is felelt volna. Ekkor kezdtem el új motorokat nézegetni, és rátaláltam a kis cbf-re.
Ami jó benne:
- Ár/érték arányban nagyon ott van. Mi még a rég gyártásból vettünk egyből 2-t. Üzembehelyezéssel együtt 600e. A honda most fog emelni rajta+ 25%-os áfa+ új valuta érték = 8-900e.
- Keveset eszik, mi még ketten jrunk egy mocival, mivel párom most csinálja a jogsit, de így is 3 litert eszik. 300km 9 literből.
- Ahoz képest, hogy 125-ös+ két személy, még így is fürgének mondható, és hamar fent lehet lenni 5-ben.
- Könnyű döntögetni
- 3000 Ft-ért megtankolok bele, és bő 400 km-ig furikázok
- A váltója precíz
-fékei elég jónak mondhatók, eddig mindenhol megtudtam vele állni, pedig voltak már "fékpróbák", aminek az lett a vége, hogy a párom teljesen rámtapadt:-)
- Ami viszont a lényeg. 7.50-es induláskor bentvagyok a munkahelyemen 8.10-15-kor!! Kápmegyer - Kálvin.
Ami nem annyira jó benne:
- Az első futómű lehetne picit keménebb
- A hátsó futómű két személlyel, hosszú kanyarokban, már csúszott kifele picit. De ez feszesebbre állítással orvosolható, és egy rossz szó se lehet rá.
- Nekem a fordulatszám mérő nagyon hiányzik róla, de ezzel is együtt lehet élni
- egy 6. sebesség:)
- egyelőre hátsó féklámpa+ helyzetjelző+ rendszámtábla világítás. De ezek mind egy izzóról működnek:) Valószínűleg csak egy csatlakozó csúszott szét.
- Mint kiderült az izzóval volt a gond, pedig nem égett ki...
wilker fót.
Egyelőre mégcsak annyit tudok róluk mondani, hogy 6-ig vannak nyitva, és megbeszélés alapján odamentem 5.40-re (nem érek sehogy oda hamarabb...) és közölték velem, hogy már átöltöztek a szerelők... Én 5-ig dolgozom. Ha 4.55-kor aztmondanám valakinek, hogy bocsi, de már menekülőben vagyok, szerintem másnap nem kéne mennem dolgozni.
Nahát elvoltunk 1000-es szervizen.
Wilker: 17000HUF egy olajcseréért, és szűrőért. Kicsit sokallom. Ezek mellett, még nem is nézhettem, hogy mit csinálnak rajta, és a végén még számlát sem kaptam. Egy előző ítéletben olvastam, hogy kb csak nem köpték le az illetőt. Csatlakozom én is a csoporthoz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2009 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |