Motorok » Honda » Xl 650v 2002 (647)

Xl 650v 2002 (647)

Családtag!

Hol is kezdjem? talán ott hogy nem Őt akartam, most pedig nem akarnék mást. Egy szép novemberi napon történt hogy megszereztem a jogisítványomat és ugyanezen a napot megláttam egy hirdetésben árválkodni. Találkoztunk, ismerkedtünk és egymásba szerettünk. Talán a csillagok állása, talán mert sok közös van bennünk, nemtudom de megtörtént. Komolyra fordítva, még javában a kreszkonyvet bújtam, amikor már tudtam hogy túraendurró az amire most nekem a legnagyobb szükségem van. Magas, kényelmes, bőséges csomagtér, és nem veti meg a földutakat sem ha éppen olyanom van. Voltak azért résztvevők a versenyben úgymint DL/TDM/F650 stb stb noéspersze a Transalp. Számomra gyerekkori bálvány volt az AfrikaTwinnel együtt, de mindig úgy gondoltam hogy ha odajutok inkább egy sportmotor lesz a tuti. Hálistennek mire oda jutottam kicsit benőtt a fejem lágya, így észérvek alapján tudtam motort választani, és ezidáig igazolta is döntésem helyességét. A többinél mindegyiknél volt valami kis bibi ami miatt lemorzsolódtak, így ő maradt. Többen irták hogy nem egy erőmű... ez igy is van, már az első körnél feltünt amikor komolyabban megmozgattam, hogy bizony nem én fogom a végsebesség és gyorsulási rekordokat megdönteni. Persze tévedés ne essék azért a motor tudja a dolgát és akit meg akartam előzni azt még eddig meg is előztem, viszont tudni kell eldönteni kit akarok megelőzni:-). Továbbá kétszeméllyel és megpakolva is számomra kellő dinamizmussal bír, és a 120-as utazó sem probléma. A kicsit nagyobb teljesítmény igényén túl viszont egyszerűen nem lehet fogást találni rajta. Szuper futómű, végtelen rugóút, kényelmes üléspozíció, kiválóan rakodható, keveset fogyaszt, és nagyon szép. Alkatrészek, biztosítás, filléres tétel és itt az alkatrészeknél csupán a kopó dolgokra gondolok, mert ha ilyet veszel másra nem is igen kell költened. Úgyhogy ne gondolkodj tovább, hanem ugorj a motorhirdetésekre nehogy lecsússz életed legmegbízhatóbb motorjáról!

- Kilométer spirál meghajtása a kerékagyban kikopott. Igazítás kombináltfogóval - 0Ft.

Saját magam csinálok mindent, abban bízom.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Honda