Motorok » Honda

st1300

BOMBA BÍZTOS !

Mindent tudd nem tudsz olyat kérni tőle amit nem tud. Jó igaz a klímája nem jó,mert ha nincs utasod süti a nap a hátad, Sajnos becsukott szemmel nem lehet vezetni,meg kell állni tankolni,( Sajnos sokkal okosabb nálad mindent jelez előre) szerencsére. Soha ne tegezd ,mert tudd meglepetéseket okozni de csak kellemest, de ezt a részét soha ne próbáld ki. Utólag ki ver a víz! Ha gond nélkül akarsz élni csak ezt a fajtát vedd. Nekem bizonyítót, minden féle szempontból. Nem veszek mást bőven elvagyok vele. Imádom a FÉKEIT,+ FUTÓMŰ
A teljesítményéről utassal és kis millió csomaggal sem gond, sem a HEGY a NÉMET AUTÓ PÁLYA... MIND EZ Úgy 530 kg- 550kg kompletten. Szóval van mihez igazodni.. azt gondolom ez egy ideális TÚRA motor! Nem voltam HONDA PÁRTI
de be kell vallanom TÉVEDTEM . Széles utat mindenkinek!

- 0

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 12000
Előző motorja? XJ900 Következő motorja?
Verdikt (8.6/10)

Honda