Az utak Vaddisznója VTX1800c
2006- március 25-én vettem meg a motort. Elötte egy hasonló de jóval gyengébb Japán cruiserem volt.26-án estére már 1300km volt a motorban. Jártam vele Németország, Austria, Olaszországban, 14.000km-t nyomtam bele október végéig és az ég világon semmi problámám nem volt vele!!! Nagyon kényelmes, nagy nyomaték, gyors, az útfekvése tökéletes (mind a két oldalt a lábtartok alja le van koptatva) Nagy élmény vele motorozni, igazi cirkáló. Hosszú távra ajánlatos. A gumikat koptatja a sportos vezetésnek köszönhetően, egy honda CBR 600-F -t én befogok vele, de rutintalan nagyobb gépeket is, ez egy álcázott sportmotor!!!
Fogyasztása 4.5-7.5-ig , 10km/h alatt nehéz mozgatni!
Olyan motorosoknak ajánlom, akik már hosszú évek óta motoroznak és kellő rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy ezt a csodálatos fenevadat birtokolni és irányítani tudják!
- 1 év alatt 14000km mentem vele és a kötelező szervizen kívül (olaj,szűrő,gyertya) nem kellet mást rá költeni és nem romlott el rajta semmi, minden tökéletesen működik!!
A tapolcai Lakamoto-nál András szervizelte kifogástalanul! Előre bejelentettem , hogy melyik nap viszem és azon a napon késszen is lett (pár óra)!
Az, hogy 6000km -enként van a szervizintervallum, és nagyon drága a spéci olaj és gyertya, meg a gumi, arról talán nem ők tehetnek a munkadíjért 3000-ft fizettem a második és harmadik alkalomnál, az 1000km nél ingyen csinálták a szervízt!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |