Az én 1000f em
Tavaly vettem a gépet újonnan, utolsó darab volt, egy 600f et számítattam be.
Igazából nem akartam 1000 V2-t, de már nem bánom, mert a hatalmas nyomaték kárpotól mindenét. Sokat olvasgattam előtte,hogy miket írnak róla, és féltem a nagy fogyasztástól, mindeki 10 liter feletti számokat írt... Na most ezt én megcáfolnám azzal, hogy úgy járattam be a motort ahogy a kiskönyvében megvan írva: nincs hirtelen gázadás, nincs magas fordulat (max5000), csak szépen tatásan. Az eredmény nekem az lett, hogy 7 liternél többet még nem tudtam vele megetetni, 180-200 km es autópálya tempó után sem, plexi mögé behajolva 6,5!!! Hegyi utakon 5,5-6,2, nagyon megvagyok elégedve, úgyhogy aki azt írta, hogy 10+++++ a fogyasztása az nemtudom mit csinál, és hogy megy. Legutobb 250 km volt a számlálóban amikor tankoltam bele, vagyis 249.8.
Nagyobb túrákra szoktunk járni több naposra, és külfödre, a motort abszolut nem kell pörgetni, 3-5000 közötti fordulaton használom, és brutálisan gyorsul. Hegyi szerpentineken nagyon könnyű vele kanyarogni, igaz még van 3-4 mm a gumi oldalán ami nem akar lemenni, de az ott is marad szerintem.
1-2-3 ban emeli az elejét, hogy nagyon odahuzod neki, ezzel ujra megkellett tanulnom motorozni a 600as sor4 után, teljesen más a két motor.6800 km ert mentem el a gumival, most michelin 2CT s van hátul, remélem majd 10000 kmet elmegy, mert nem volt valami olcsó.
Legnagyobb sebesség 260kmh volt amit mentem vele, azt mondták a szalonban, hogy 10000 km nél lesz a moci összekopva, akkor majd hozzá a gyári értékeket, 275kmh, remélem :)
Szeretnék rá egy sportdobot, de elég drága sajnos főleg, hogy 2 kell.
- Eddig még semmi, remélem ezután sem fog.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2009 |
Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | l |