Anyám lehetne
EZ a motor nálam a megbízhatóság mintaképe. Soha nem állt le, nem ingadozott a fordulatszáma, nem esett ki belőle csavar... szóval semmi. Kímélem, szeretem, és rendszeresen karbantartom hogy ez így is maradjon. Már több mint 4 éve gurulunk együtt többnyire csak engem szállít. Utassal azthiszem egy Suzuki GSX1400 jobb lenne, mert nem szeretem pörgetni, én inkább túrásra veszem a figurát, de súllyal azért alacsony fordulaton annyira nem indul meg. Persze ha elforgatom, beszáll a teherviselésbe az a kilencvenegynéhány paripa is.. :)
- Egy esetben az indítógombnál levált egy vezeték, ami megszakította a világítás áramkörét. Épp azon ritka alkalmak egyike volt, amikor egy késői (koromfekete) éjszakán motoroztam volna haza. Csak helyzetjelzőm volt, semmit nem láttam, 20 km külterületen egy gyötrelem volt. - Más nem volt.
Olajcserét már magam csinálom. Szeretek is bütykölni, meg takarékos megoldás ez.
Nagyobb beavatkozások esetén viszem szervízbe, ebből eddig egy volt, és nyár végén jön a következő majd. Semleges a tapasztalat. Megcsinálták végülis.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | S51 Enduro | Következő motorja? | CBF1000 vagy Yamaha FJR, Suzuki GSX1400 |
Verdikt | (7.1/10) |