Adrenalin-fokozó
Ez az első crossmotorom az első fék, akármilyen vállas,kopott, akár egy új brembo hamar és kis erőre megfogja a motort a hátsó az úgymond átlagos, de nemvagyok elszállva tőle. A futómű: a hátulját tökéletesen betudom állitani, de az első az szinte semmit nem csillapit,de orvosolható egy olajcserével.Motorikusan megállja a többi 125-ös között a helyét. ALul nem sokat megy, az egyik az, hogy 2 ütemű , a másik pedig, hogy HONDA ha sokat megyek alsó fordulaton vele be is köpi a gyertyát ellenben egy pl ktm-el az kicsit nyomatékosabb alul(nem sokkal, de észrelehet venni)azért ezt hoztam példának, mert ilyennel mentem eddig, de ezis csak tuning kérdése és megis lesz kicsit pöckölve szép lassan ahogy futja pénzből.Szeretnék amatőr versenyeken indulni vele.
- Az első teleszkóp nem üzemel elég jól nem csillapit ugy ahogy kell...olajcsere remélem megoldja. az első féktárcsa cserére szorul, de hisz még a gyári van rajta és valjuk be nem mai gyerek
csak a preciz dolgok szerelésénél vittem szerelőhöz amiben nem voltam biztos, hogy megbirom csinálni : www.megamotors.hu
a többit mindent magam csinálok rajta
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1993 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |