A TÁRSAM
Amikor cseréltem a motorom ,akkor egy 750-sem volt. Tulajdonképp már kicsit meg is bántam de persze ezt csak a hitel miatt mondom.A motor nekem nagyon jól szuperál és meg vagyok vele elégedve.Mivel pénzem nem igazán volt így a csomagtartót háttámla és kisebb nagyobb dolgok okozták a legtöbb problémát.Csomagtartót és kipufogót a haverom csinálta meg rá.Viszont a dobozait rendeltem.Nagyon masszív erős dobozok de a zár zsanér és felfogatás ,mai napig kín. Természetesen mint minden mocinak, vannak árny oldalai.Például a szimpla tárcsafék elől pont elégséges de nem a leghatékonyabb .Ráadásul szabálytalanul kopik tőle az első gumi.Ami néhány ezer kilométer után bizony rázza a kormányt.Ezt persze okozhatná a teleszkóp is de mivel új korától tapasztalom,biztos vagyok benne,hogy a dupla tárcsafék hiánya okozza. Ami még keseríti kissé vele a motorozást ,hogy nagyon hamar leérnek a lábtartók és esetenként még a váz is.Nem azt mondom ,hogy nem lehet vele egyáltalán baromkodni de ha valaki egy kicsit sportosabb motorral van az biz otthagy.Hideg motornál néha nekem előfordult,hogy szivárgott a hűtővíz.Ezt még istenigazából mai napig nem sikerült tökéletesen megoldanom.Viszont ,legalább így nem kínzom hidegen.Ezt a típusú motort talán olcsósága miatt veszi az ember aki nem tud kiadni dupla árat egy nagy HD-ért.Viszont azt nem értem ,hogy ki szerint kell krómozott műanyag kukafedelekkel telerakni a blokkját.Műszakilag sokkal többet érdemelne.Hát így 165-ezer után egyenlőre ennyi.
2018. 180000 km
Hátsó henger kipufogó szelep elégett.
Túlzott olajfogyasztás
Hengerfejek javítása gyűrűzés. 300 ezer ft
Becsúsztam egy kamion alá. Javítás festés 500 ezer ft
- 180000 Gyűrű szett
- Hengerfej felújítás
- Szelepek cseréje
Sajnos túlvállalt hitelem miatt magom oldom meg a motor karbantartását.
Nagyobb problémákkal Andornaktályán egy motorszerelő kis műhelybe vittem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző motorja? | shadow | Következő motorja? | még nemtudom |