Motorok » Honda » Fes 250 Foresight 2006 (249)

Fes 250 Foresight 2006 (249)

A megbizható utitárs

szevasztok.
A motort két éve vettem akkor kicseréltem mindent amit leirtam és azota csak hajtom.Volt már 250-es burgmanom is de ennek a nyomába sem léphet a burgman.Igaz hogy elméletileg a honda 3 loerövel gyengébb de én ezt nem észleltem rajta ,szerintem kényelmessebb jobban pakolható a csomagtartolya.A fékek nagyon jók rajta a világitásrol meg ne is beszéljünk akinek ilyen van az tudja hogy párja sincs olyan jo.Az enyémbe meg ráadásul xenon van nagyon brutálisan világit.És még ami nagyon jo az automata index kikapcsolás kanyarodás után.Nagyon jol gyorsul a végsebessége az 125-130kb. Én csak mindenkinek javasolni tudom aki ebben a kategoriában gondolkozik nem bánja meg az biztos, szerintem inkább foresight mint burgman ,megéri az árát.Hát röviden ennyit.

- kilométer spirál 2500ft, fékbetét 4500ft ,akkumulátor zselés 12000ft,variószij 11000,Hátsó gumi 8000ft,

Magam javitom.Mivel magam is motor szerelő vagyok.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

Honda