Motorok » Honda » Cb 600 Hornet 2003 (599)

Cb 600 Hornet 2003 (599)

A legjobb választás az életemben...

Szerintem a legszebb naked bike.Nincs is vele rossz tapasztalatom.Télen nyáron használom.Kanyarban nagyon stabil.Városban verhetetlen és az autópályákon is megállja a helyét.Hosszú túrákat is nagyon jól bírja, 2 személlyel is.Üléspozíciója mind az utasnak mind a pilótának kényelmes.Utazósebessége 160-170.Eddig 245Km/h volt a max amit mentem vele.Nagyon jól gyorsul 600cm3-jéhez képest.Gyári kormánya a kukába való.Szélesebb kormánnyal motorozható jól igazán..A gyári "busztükröket" leszeretem róla mert az gyalázatos és kicseréltem kisebbekre.Az indexekkel is így tettem.Továbbá az első lábtartó helyére egydi gyártású rozsdamentes acél lábtartók kerültek (ez még nincs rajta a képeken).Légszűrője K&N sportszűrőre lett cserélve.A hűtőre egy plusz rács lett szerelve mert különben mindent összegyűjt amit csak hoz a menetszél.Kipufogó is cserére került mert a gyárinak eléggé elektromos fűnyíró hangja van.Sportdobbal szép a hangja.
Összességében meg vagyok elégedve a géppel így az átalakítások után.Nagyon jó motor a maga 96-lóerejével és pörgős is.Nem szívesen válnék meg tőle.A kedvencem:-)))

- Kuplungbowden szakadás 20000-nél.25000-nél féklámpa izzó de csak az egyik.

Haver szereli mert a szervizek megbízhatatlanok és drágák.

Honda Szombathely.
Eddig csak gumit cseréltek és a kuplungbowdent tőlük rendeltem.
Gumiszerelés után el kellett vinnem egy másik gumishoz újra felrakatni az első gumit és újra centríroztatni mert a Hondában még a kerékcentrírozót sem tudták hogy kell lenullázni és majdnem elrepültem a mocival kanyarban.Suzuki szervizben szakszerűen újraszerelték a gumikat utána semmi gond nem volt.Bowden rendeléssel is eljátszott vagy 3-4 hétig a honda.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.6/10)

Honda