Motorok » Honda

Sky 50 cm3

A Japán seggcirkáló

Honda SKY 50cm3.....
Egy jó ideje nézzegettem már a motoros hírdetéseket....új melóhoz kellet egy 'seggcirkáló' mivel sajna nagymocira még nincs jogsim.
Egy közeli ismerős azt tanácsolta Hondát kell venni mert az szinte elnyűhetetlen ha rendes a gazdija...ezért a keresést leszűkítettem és így akadtam rá a Sky-omra.
A motorban állítólag 4400km volt az óra szerint de persze ennek semmi köze nem volt a valós kilóméterhez(most 9600km van benne).Mindennapi használatban van.
Lényegében semmiféle rossz dolgot nem tudok írni a motorról mindennel megvagyok elégedve,a teljesítménye persze nem egy rakéta de egy 50cm3-es motortól ugye mit vár az ember.
Ez egy nagykerekű (16"-os)motor aminek nagyon jó a útfekvése-úttartása aszfalton és földúton egyaránt.
Egyetlen dolog amit hiányolok a 'pakoló' részek mert sajnos egyetlen pakolásra alkalmas hely nincs a motoron,se az ülés alatt se a kormánynál,sajnos.....ezért is kellett a doboz.

- Amikor megvettem kellet rá két új gumi+ tömlők 8000Ft-ból 'megúsztam'. - Egy kilóméteróra spirál meghajtó ami 10000Ft volt(ez elég húzós,de sebaj). - Valami elkezdett rosszalkodni,melegen mindíg leffuladt ha gázt akartál húzni..karburátor csere bontott volt 7000Ft. - Két defektem is volt(első+hátsó) nem egyszerre ezt 1500Ft-ból kijött. - Vettem rá egy dobozt 4500Ft volt. - Az index valamiért nem villog csak folyamatosan világít ha bekapcsolom mindkét irányba.

Ismerős

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003