Motorok » Honda » Cbr 1100 Xx Super Blackbird 1996 (1137)

Cbr 1100 Xx Super Blackbird 1996 (1137)

250kg-os rettenet

2008 november óta van velem és nagyon megszerettem, habár még nem olyan sokat futottunk együtt, de ez idő alatt nagyon megbízható, méretéhez képest nagyon gyors, kényelmes és kellemes útitársnak bizonyult.nagyon szép a formája jó a hangja nagyon jól kezelhető(amint elindult nagyon könnyed és jól irányítható),nyomatékos( alacsony fordulatról is jól húz), fékek erősek egy kis szokási periódust igényeltek. ami viszont negatívum: 1.parkolhatósága (2x meg kell gondolnom hol állok meg mivel onnan majd ki is kell jönnöm valahogy és az XX nem a könyűségéről híres) 2. a szélvédelme(nagyon alacsony a gyári plexi 140km/h már jócskán rángatja a fejem ) 3. a futómű nagyon kemény (rossz úton kiráz mindent)

- 1. A kuplunggal van bajom fogy az olaj de szerelő szerint megoldható egy tömítéssel. 1db sörbe került
- 2. vezérműlánc zörgött. 1db Sörbe került (CBR betegség hogy 50e km körül el kezd csörögni a lánc de hál istennek nem a feszítőkkel volt baj hanem csak egy feszítő csavar volt lazult el amit gyorsan orvosolt.)

Egy baráthoz aki mindent nagyon tescosan(olcsón) megjavított.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Megbízhatóság (8) Vezetett km 2000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.5/10)

Honda