Még anyám is imádja
Mindenekelőtt a Sportser nem chopper, nem cruiser, hanem egy sima utcai motor. Emiatt nem is tettem rá előretolt kábtartót, meg csirkemadarat, 6-8 lámpát rá, csak egy szélesebb kormányt. A gyári lábtartó kicsit magasan van, de nekem nem kényelmetlen, pedig hosszú lábam van. Tavasszal, és hidegben nehezen indul, és a szivatót sokáig rajta kell tartani, de ez megoldható egy kis trükkel... Szervízben tudják, hogy hogyan. A fogyasztása bámulatos, max 4 litert szív, ezért cserébe viszont gyenge, társaságban motorozáshoz kevés, nem tudsz együtt előzni a többiekkel. Egyedül motorozáshoz nekem elég. A csajom gyűlöli a hátsó ülést. Tettem két régi H-D dobozt hátra, a mindennapi lomoknak (esőruha, térkép, ilyesmi), ezek a dobozok jót tesznek az optikának is, "nyújtja a motort". Meghibásodás gyakorlatilag nem volt, olaj nem folyik. Imádom a gépet.
- A kilométeróra lett oda a tavalyi szezon végére, lehet, hogy csak kontakthiba... Hallotam olyanról, akinek garanciálisan kicserélték, de pont azzal az óraállással, amivel elromlott:-)
Rem-XL Nyíregyháza
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |