Motorok » Harley-Davidson

softail custom

Különvélemény

Első futómű: kicsit alulméretezett, túl gyenge rugók, töredezett aszfalton rázós, nem Magyarisztán útjaira való.

Első fék: meglepően jól használható (régebbi évjáratokéhoz viszonyítva) az egyoldali tárcsa miatt elcsavarja a kormánykifliket egymáshoz képest . . .

Motor: nem szereti a túl alacsony fordulatszámot, 6000 km után kezdett el csendesedni mechanikusan, injektor miatt nagyon alacsony fogyasztás.

Váltó: határozott, pontosan működik, kicsit furcsa fokozatkiosztással.

Hátsó futómű: túl feszes rugók, hiába tekertem "lágyra" elég fapados maradt.

Hátsó fék: érzéketlen, de hatásos.

Gumik: száraz úton jó, esőben életveszély!!!

Legendák ide vagy oda, összességében egyben van a cucc, meglepően jól motorozható, nem lehet összehasonlítani a Japán műanyagokkal semmilyen téren . . .

Igazi vas, igazi motor, most már megértem a fanatikus Harley rajongókat.

Alkatrész beszerzése az USA-ból, sokszor a Magyarisztáni ár fele alatt megvan a cucc, posta, vám, áfa fizetés után is.

Az elmúlt 29 év alatt sok motort kipróbáltam, a nagy V2-es Harley remek, de drága játék.

Végül: semmilyen "márka" klubhoz nem tartozom, a felesleges, magamutogatós találkozók nem hatnak meg . . .

- Garanciális, még semmi hiba . . .

Harley Győr, garancia miatt. (1600km)

Monster-Customs, mást nem engedek a motorom közelébe. :D

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző motorja? CBR 900 RR Következő motorja? összekalapálunk valamit egy másik HD blokk köré . . .
Verdikt (9.2/10)

Harley-Davidson