Hagyd Dübörögni
Import motor, kissé törötten, de műszakilag kifogástalan állapotban. Szeretek leülni mellé és hallgatni, ahogy kattogva kihűl, szeretem szerelgetni, mert van egy-két csavar amit mindíg meg kell húzni, ezt azt ellenőrizni rajta és főleg szeretek motorozni vele, mert izeg mozog, él és nem csak berreg mint a sok utánzat(japán gépek). Nagy az arcom, mert Hárlim van? Nem kedves barátom, annyiért vettem, amennyiért Te megveszel egy nagyobb, használt japán cruisert. A Harley Davidson gyerekkori álmom volt és nem érdekel, hogy ki, mit gondol rólam és a motoromról, persze nem azért mert engem nem érdekelnek mások, csak ez személyes ügy. Most azért írok ide, mert rettenetesen sok tévhit kering a márkával kapcsolatban. A sok útszéli szerelő, nem veszi a fáradtságot arra, hogy tudomásul vegye, ez a gép karbantartást igényel és akkor soha, sehol nem hagy ott. Rengeteg alkatrész elérhető a méregdrága HD Mo.-n kívül is, használtan, utángyártottan (eredeti minőségben persze), tehát a régi igazság most is felsejlik, a motorozás nem csak a motorozásról, hanem annak karbantartásáról és megismeréséről is kell, hogy szóljon. Annak aki Hd-t vesz. Akinek nincs ennyi ideje, vagy pénze és tényleg vagy-vagy, akkor jöhetnek a lelketlen japán gépek, de sok olyan motorost ismerek (én is így voltam vele), előbb utóbb HD-ra ül és kipróbáltatik a motoros, marad vagy megy.
- olajgomba, slussz
András bátyám