Villám Manó
Kis DNA 180ccm Villám Manó :) Egy esős napon lett az enyém, nagyon izgatott voltam mikor elmentünk megnézni, de először nem indult és enyhén sérült volt :( de mivel volt velem egy szerelő barátom, az ő javaslatára elhoztam.
NEM BÁNTAM meg mert kevés munkával és kevés költséggel pillanatok alatt elindult mert az előző tulajdonosnak lövése se volt mit kellene csinálni (szerencsémre) :) egy alapos karburátor tisztítás és gyújtógyertya csere után már indult is pöc-röf. Végigmotoroztam vele 1 nyarat szinte hiba nélkül aztán sajnos az első fék elszállt ,nagyon megijedtem hogy sok lesz a javítás ,de szerencsére csak filléres dolgot kelet csinálni. Esztétikai hibái mai napig vannak de majd szépen lassan meglesz csinálgatva.
Pozitívum ,hogy a 4 ütemű piaggio blokk van benne ugyanaz mint Gilera Runnerbe VXR-be (volt ilyenem is!)ezért az alkatrészei is jók hozzá sőt egyes egyéb cuccok is pl: fék ,kerék csapágyak és még sorolhatnám is, de a DNA menettulajdonságai szerintem jobbak és jobban is néz ki.
Mostanra már kicsinek érzem ,de nem adnám semmi pénzért mert nagyon jó kis robogó, ezért most már a barátnőm használja és nagyon imádja tökéletes városi járgány.
Volt már több motorom is : yamaha jog ,Yamaha aerox ,Honda ns, gilera runner de ezt imádtam a kis motorok közül a legjobban.
- Kilométer óra, Fék ,karburátor tisztítás
Kawaszati : Cím: 1144 Budapest, Rátót utca 18-20 Nem kimondottan Robogószerelésel foglakoznak ,de nagyon jól megcsinálták és becsületesek!!!
Én szereltem
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |