Motorok » Gilera

Nexus 500

tüzesz szálkány!

Első gondos jómódú tulajdonostól vettem a gépet, talán ez is a szerencsém vele! :)
Az álltalános kopó dolgokon kívül, eddig nem volt semmi gondom vele.
Amikor megvettem a szíj cserére szorult, gondoltam ha már lúd legyen kövér! Vettem bele egy komplett Malossi hajtást: Variátor külső és belső tárcsa (55ezer+15 ezer ft) szíj (23ezer Ft) kuplung rugók (7ezer Ft) Elég húzós áron vannak hozzá az alkatrészek de megérte! :D Érzésre kb olyan mintha kaptam volna +200 köbcentit. Átlag fogyasztásom nem válltozott! 4,5 liter/100km. (volt 3,3 is és 4,8 is használat függvényében)
Én munkába járni és rövidebb 150-250 km-es kirándulásokra használom. A 130at szereti utazó tempónak, de tudná a 170et is de sajnálom hajtani.
Ezek a tények.
A szubjektív véleményem pedig az hogy beleszerettem első látásra :) Mindent megkap, de meg is hálálja. Sok boldog percet szerzett már nekem, a csajok imádják, mindenhol megnézik, integetnek. :D Egy élmény vele közlekedni! Csak ajánlani tudom, de jól meg kell gondolni a vásárlást! Az import sz@rokat nem ajánlom senkinek!

- Féklámpa jeladó, emiatt nem indult egyszer. (de a javítás 1550 ft volt.)
- Kopó dolgokon kívül más eddig nem volt. (fék, gumi, szíj ezeket muszály cserélni minden mocin)

Natix Aprilia-Gilera márkaszervíz (Kecskemét)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző motorja? Majesty 125 Következő motorja? z750