Turismo Competizione
70 ccmes Polini henger dolgozik a gépben, emiatt teljesítménye (kategóriájához képest) kiemelkedő. Elindulásnál néha gondol egyet és kerékre ugrik :). Végsebessége 90 km/h de ez bőven elég hisz a magyar utakon 12-es kerékkel közlekedni nem életbiztosítás. A 70-es henger miatt a fogyasztása nagy. Kímélő üzemmódban 4,5 liter, ha pedig cibálom neki akkor a 7 litert is bevedeli (mondjuk ez elég extrém körülmények között jött ki). Nagyon jól pakolható a belső csomagtartó, a bukósisak mellett még bőven marad hely más számára is. Rengeteget túráztam vele, Dobogókőre 60-al felmászott nem is egyszer. Két személy szállítására a nagy ülés miatt nagyon jó, és az utasnak is marad bőven helye. Gyönyörű szép robogó, szerintem még mindíg a legszebb, és nagyon sokan megnéznek az utcán vele. Élvezet vezetni, mindíg arra ösztökél, hogy húzza az ember neki, és élvezze az utazást. Olasz mivolta ellenére a vízhőfokmérő meghibásodásán kívül semmilyen probléma nem jött elő, összerakott egy vas. Mindenkinek tudom ajánlani, aki ezt a típust szúrta ki magának.
- féktárcsa csere kopás miatt, vízhőfokmérő(típushiba)
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1999 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |