Motorok » Gilera » Nexus 500 2006 (460)

Nexus 500 2006 (460)

Szép de sza...

A robogó, az robogó. Még hogy sport robogó! Haha! A teljesítménye lófütty. A futóműve nagyon kemény a magyar utakra (talán ezért sportos?!). Szerintem kényelmetlen. 5 km után megfájdult a hátam. A fékek elmennek, de éppen csak. Dönthetősége nagyon kicsi, még felemelt seggel is állandóan karcoltam. Ehhez képest még egy Suzuki GS 500 is sokkal sportosabb! Két személlyel ultra kényelmetlen. Az utasnak a motorozás után egy hétig fáj a háta. Sajnos illúzió romboló kell hogy legyek. Ez az eddigi legrosszabb választásom. Drága fenntartás, kényelmetlen, lomha, antisportmotor. Két jó szó: szép és viszonylag keveset fogyaszt, de csak robogóhoz képest.

- Sajnos nálam kopott el egyszerre minden. Kormány és kerék agy csapágy, hajtáslánc, akksi, gumik, tárcsák, betétek..... 250e ft. Méghogy olcsó robogó! Sokkal többe kerül územeltetni, mint egy 600-as motort.

Ismerős szerelő. Jól dolgozott, csak a motor egy kalap....

Fenntartási költség (2) Évjárat 2008
Előző motorja? R1150R Következő motorja? Wersys 650