Motorok » Gilera » Runner 180 Fxr 1997 (180)

Runner 180 Fxr 1997 (180)

Magasra teszi a mércét!

Nagyon jól megy,csajok is megnézik.Én alattam 125 a vége,de 120 felett nem stabil és hát a fékekkel én egyátalán nem vagyok kibékülve.(a fékhatás az nemrossz viszont úgy kell húzni mintha dobfékes lenne ami szerintem gáz,főleg ha a motor árrát ill preztisét vesszük.)A másik zavaro,de megszokható az az üléspozició,ami iszonyatosan magasan van.A motorjára egy szavam se lehet én megjártam vele a Bp-Nyíregyháza oda vissza utat!!!-És semmi baja nem volt jól tűrte a 100-110 utazótempót (+volt rajta hátsó doboz).Csak a seggemnek nemtetszett:-)Oda kell figyelni a kilazulható alkatrészekre,mert ezen kilazulnak a motor erős vibrációja miatt.Ez egy olyan szeretlek is+nem is motor.(legalább is számomra)De a piacon kapható robogók közt az egyik legjobb választás...

- Igazából nem romlott el rajta semmi,hanem csak az amit megpróbáltam én cserélni.(eltörtem a légszűrő hátsó felfogatását,és eléggé nagy tortúra volt a jav.)

Rákospalota orange motors.(rákos úton)Nem a legolcsóbb,de korektek és nem tesznek különbséget az ügyfelek közt.(itt a motorodra ill pénztárcára gondoltam)

Fenntartási költség (4) Évjárat 2002
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.1/10)

Gilera