Farkas a báránybőrben
Egy év Keeway-es szenvedés után (lásd:Népítéletek- Keeway Arn-kínai talicska) váltottam a Runnerre.Volt már ilyen gépem,úgyhogy nagyjából tudtam,mire számíthatok.Igazság szerint japán hívő vagyok,de ilyet még ők sem tudnak (vagy nem akarnak) csinálni.Elképesztően jól gyorsul,átlag autós nem lehet ellenfél 100 km/h-ig!Utána már lankad a lelkesedés,de hát csak 180cm3.A vége kb.130-140.Látni kéne az autósok képét mikor 100-nál csuklóból kielőzöm őket!
Az enyém rendszámos,úgyhogy nyugodtan el lehet indulni kisebb túrákra is.Ennek igazából csak a stabil 6 literes fogyasztás szab határt,(ha húzom,ha nem ennyi,úgyhogy inkább húzom!!!) hatótáv kb.150 km.A fékek mint a satu,egyszer-kétszer majdnem kiharaptam egy darabot a plexiből,ami mellesleg nem sokat ér.Már úgy vettem,hogy rossz volt a fényváltó kapcsoló,szinte utánam dobták a Moto Itáliánál (gyári-3000Ft vicc).Eddig megbízhatónak tűnik,csak oda kell figyelni a szervízre (full synt olaj,légszűrő tisztítás,akksi,gumiból is csak a legjobbat szabad rá megvenni)
Tuti kis gép,nagyon szedi a lábát,ha kell!
Egyébként érdemes rendszámosat venni,igaz hogy drágább,de a yardok már nagyon ki vannak okosodva,csukott szemmel megmondják,hogy nem 50-es!Saját tapasztalat,a régivel kergettek is eleget!
- fényváltó kapcsoló-3000 Ft
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |