Picike :)
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a gépet,már régóta szerettem volna egy runnert,és most meg vettem,hol is kezdjem?! még nem mentem vele sokat kb 70km-t ,még ismerkedünk egymással,elötte egy 200as rotaxos Scarabeom volt,ha a kettőt kéne össze hasonlítani,nem sok hasonlóság lenne,szinte semmi, ezért kicsit most a kettő külömbségéről írnék !
-kénylem:runner érdekesen puha ülése van,fékezésnél előre csúszkálok rajta,kicsit fura ez nekem még,a scarabeonak hatalmas egyenes ülése volt.
-futómű:kiba**ott kemény!rossz úton iszonyatosan elveri az ember derekát...jó úton viszont nagyon jó ! kanyarokba iszonyatosan lehet dönteni,élvezi ő is és én is. a szkarabohoz képest ez is fura nekem,az rossz úton hullámzot,mint egy hajó,azon aludtam mindig ,viszont kanyarba utáltam azt ,mert nehéz volt és nagyon szar volt vele a kanyarba,és szitált is a kormány...
-teljesítmény: ég és föld a két motor között! a runner 21lóerős blokkja az valami hihetetlen jó,nyomatékos,robbanékony,alacsony fordulatról is harap...piros lámpánál előre gurulok ,várom a zöldet és épphogy csak egy kis gázt húzok és már sehol nincs a mögöttem lévő autó sor,ezt élvezem a legjobban,nem kell nyelezni se.Scarabonál ez kicsit nehézkes téma volt a sor elejére kavarodás,a 2oldalsó doboz miatt...ott azért eléggé oda kellett csavarni a rotaxnak h meginduljon,az inkább lomhább volt,de ha be lendült ne mvolt gond vele... a teljesítmény is gyengébb volt
-pakolhatóság: runner hát erről nagyon nem szeretnék semmit mondani, egyenlő a nullával...se egy kesztyű tartó... semmi,ülés alatt egy félig zárt bukó azt heló...,mondjuk én oda motor ponyvát teszem,de aztán azon kívül semmi nem fér el...,bevásárolni nem nagyon kell menni vele...
scarabeo 3 hatalmas doboz,kesztyűtartó,lábközött akasztó...a dobozokba 4napos túrára való cucc fért bele nagyon jó volt ,ezt hiányolom !
végülis ennyi amit írnék,össze foglalom h mi tetszik,és mi nem
-Ami jó :
Gyors,nyomatékos,jó futómű,nagyon jól dönthető
-Ami nem tetszik:
Kemény rugózás,az ülésről folyamat előre csúszok,kényelmetlen,
De eltekintve ezektől apró "hibáitól" imádom ,nagyon szuper gép,nem is gondoltam volna h ilyen jó ,most már értem h miért a robogók királya !!! 180cm alatt ne vegyél ilyen motort,mert ne mfog le érni a lábad ! én is lábujjhegyen állok vele,2en még nem mentünk vele,de mikor nem ért le teljesen a talpam a földre kicsit megijedtem hogy,hogyan fogom meg tartani az utast :D
Ennyi voltam,remélem tetszett amit írtam :)
Fenntartási költség | (0) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | Scarabeo 200 rotax | Következő motorja? | nemtudom még,de szerintem olasz ! |
Verdikt | (5.9/10) |