Piros, a vaddisznó
Volt már olasz csődöröm, egy Raptor 650 és egy Monster 695.
Azt gondoltam, retro motorom mellé kell még egy ereszd el a hajamat, mert a CB1100EX bár ISTENNŐ, de egy vaddisznót meglovagolni mégis más.
Hát az! :)
Első gondolatom az volt, talán 10 év alatt finomodott valamit a Ducati és a szörny már nem egy morcos, kigyúrt macsó lett.
Nem. Ez brutális vadnak lett, ami hörög-zörög-csattog, mint egy megveszekedett vaddisznó! :D
Gumikat eszi - Pirellik, tapadnak, de kell is - szervizigénye nulla, fék légtelenítése szerencse kérdése. Nem értem, pedig amúgy ha jól tudom, az AUDI égisze alatt működnek.
Na mindegy, szervizelni nem ördöngősség, a fékfolyadék cserénél ügyelni kell és 2.3 alkalommal is légteleníteni. Utána jó. Akkor meg a tartály tömítését kell cserélni, mert adja meg magát. :) Brembo, ez se a régi....
Amúgy borzasztóan kényelmes, 5 és vagy 35000 azt hiszem a szíjak cseréje, de otthon megoldod. Egyetlen hiba, számítógép kell a kompjuter nullázáshoz.
3 mód van. Urban, Touring és Sport. Elsőt nem ismerem :), másodikkal kezdtük az ismerkedést, majd 2 hét után már csak sport mód! :D
Én nem tudom, hogy kapta meg az EURO-4 besorolást ezzel a gyárilag REMUS dobbal, de úgy hörög, röfög, csüjög és durrog, öröm hallgatni.
Gyorsváltó egy ISTEN - le-fel, mindegy.
Durrog, ahogy váltasz, dobálod le-fel, kanyarból ki, be, isteni motor!
Egy csörgőkígyót - régi szárazkuplungost - még be fogod szerezni a garázsba mellé.
És ami meglepő - ROHADT kényelmes a motor! Végre már nem csak OLASZ - értsd 160 centis - embereknek! 185 vagyok. :)
- Új motor, semmi.
Szakszerviz és ismerős. Szakszervizek itt is hááááát.... Egy jó szerelő aranyat ér, Vagy magad uram, ha más nem :)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2018 |
Előző motorja? | CB1100EX | Következő motorja? | Az új Sportster S tetszik, de majd kpróbálom |
Verdikt | (8.9/10) |