Motorok » Derbi » Gp1 2003 (124)

Gp1 2003 (124)

nem minden arany.....

2005 nyarán éppen egy runner megvétele előtt álltam amikor megláttam a gp1-et.hát egyből elcsábultam és megvettem.hamar kiderült hogy a helyi kereskedő és csapata nem sokat ért ahhoz amit csinál.ahányszor hozzányúltak mindig csak rosszabb lett,soha nem tudták normálisan beállítani,és alkalmanként minimum egy marék csavart kihagytak belőle.szóval később már én csinátam,de gyorsan belefáradtam.sokfelől hallottam hogy a szerelők menekülnek előle,amit abszolút megértek.egy légszűrőtisztításhoz a fél motort szét kell bontani,a karbiállításról inkább nem is beszélnék.a digitális benzinszintmérő egy hónapig tartott,így kétszer tankoltam ki,és kellett a fél városon keresztül tolnom a motort.nagyon sok a téves adat a motorral kapcsolatban.a benzintank tokkal vonóval 6.5 literes nem 10.5 amit írnak,így az átlag 6 literes fogyasztás mellett szinte törzsvendég az ember a kutaknál.haverom ezres gixere nem zabált ennyit.a motort közelebbről megnézve inkább úgy tünik mintha csak gyorsan összecsapták volna.az idomok csúnyán,pontatlanul illeszkednek,sok az igénytelen megoldás,a praktikusságal sem sokat törődtek a tervezők.a kinézetén kivül egy dolog van még ami ér v.mit benne,a futóműve.az egy isten!hihetetlenül kezes és jól manőverezhető.amikor felmentünk a hegyekbe,és lefelé teligázon,kanyarokba térdig döntve száguldoztunk az nagyon ott volt.de ez nem ér meg közel 700e forintot.két év után úgy döntöttem elég a kínlódásból így eladtam.most egy runner vxr boldog és elégedett tulaja vagyok.na ezzel minden alkalom felér egy orgazmussal.

- benzinszint mérő,ez egy hónap után,önindító.

márkakerskedő,aztán inkább jómagam.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (3.3/10)

Derbi