TigrisCápa
Mikor először felültem rá éreztem haza érkeztem, ezt kerestem világ életemben. A gyári gumikkal csak az első 2000km volt jó 4000nél cserélni kellet (Bridgestone). Esőben iszonyúan csúszkált, szárazon nem találtam vele az íveket nagyon bizonytalanná tette a motort. Azután jött a Michelin Power RS. Soha többet Más!!! A motor "180 fokot" fordult önmagához képest mind tapadás mind stabilitás terén, a kanyar elején ráteszed az ívre és ott hagyja abba ahol elkezded oda érkezik ahova gondoltad . Futóműve, Fékei, dinamikája, hangja kifogástalanok. Gyári akkuja 4 évig bírta pedig fűtött garázsban áll! A benzin minőségét hamar jelzi csak a 100 ast fogadja be. Esőben a hátsó kerék szarrá áztatott nagyon felveri a vizet. A motorja kicsit zajosabb a japán motorokhoz képest de ez így normális. A kipufogóból áradó hangorgánum fantasztikus főleg egy slip on dobbal már ha valaki szereti ha üvölt a VAS. Formája, külseje elbűvölő a bajorok nem csak szépséget hanem precizitást és megbízhatóságot is belegyúrtak ebbe a motorba.
- Gyári gumi Bridgestone 4000km off, szörnyű volt.
- Teleszkóp simmering 9000km-nél off, garanciába cserélték w....s-ban. 1-et melyen csodálkoztam.
- gyorsváltó vezetéke eltört a rossz elhelyezés rögzítés miatt. magam javítottam.
- fékbetét csere 15000km nél, normál kopás.
- más hibája eddig nem volt
Wallis 3 hétig állt kint az esőben alkatrész hiány miatt pedig 2 hónappal előtte szóltam nekik hogy folyik a teleszkóp!
magam javítom "mindörökké ámen" soha többet más!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2015 |
Előző motorja? | CBR600RR | Következő motorja? | S1000RR |