Motorok » BMW

1100

Mindörökké szerelem

Valojaban kb 80 e km környéken vettem 1200 euroert nemet papirokkal bontobol megtetszett a boxer s hobbi barkacsolokent beleszerettem . kartondobozban jött haza az edes darabokban, a Walisrol csak anyit csak egy rakas idiota banda 8 het alakatresz varakozas utan felruccantam becsbe s megvettem mindent secc pec aztan egy nagy bmw rajongo szerelövel öszedobtuk kb 60000 km tetem meg vele sha egy idiota nem karambolozot volna velem soha nem valtam volna meg tölle
az 1200 mar nem az igazi kicsit mar eszegette az olajat de alapjaiban veve egy halas megbizhato bajor vas amit sohasem fogok elfelejteni igaz most HD van de szandekozom ujra bmw nyeregbe ulni :) u.i törpéknek nem valo:)

- olajfogyasztas roszat nem tudok irni többet rolla

budapest sz istván mamár a nem dolgozik az elöd utcai szervizben erzsebeten de egy nagyon jo szakembert ismertem meg benne:)

Fenntartási költség (5) Évjárat 98
Előző motorja? Következő motorja? flhtcu