Megéri a pénzét
Szerettem mert mindig elvitt mindenhova, legyen az aszfaltos túra, vagy toronyiránt piknik a Bükkben, igazi igásló. Ha megfelelő gumi van rajta, meglepően jó terepen, persze azért nem egy bokorugró, de hajmeresztő helyekre felmentem vele. Jól pakolható, nekem kényelmes volt a magasságomhoz (176 cm), az utasülés kicsit alacsony, így az exem nem tudott kényelmesen nézelődni (nem is neki kell). Nem egy rakéta, de 110-120 km/h körül túrázva a világból kimegy. Vibráció szerintem nem vészes, 5 órát egy seggel minden további nélkül végig lehet motorozni. Érdemes a szelepbeállítást rendesen elvégezni, mert a fogyasztást eléggé megtolhatja, nekem állítás után kb 3 literrel evett kevesebbet. Az alkatrész ellátás hála a Mik-San Bt-nek megoldott, bár kicsit drága. A wallis arrogáns és megbízhatatlan, nem javaslom. Kicsit nehéz, így madárcsontúaknak nem ajánlom.
- Vásárlás után közvetlenül hátsó kerékcsapágy, első majd hátsó féklámpa kapcsoló, fesszabályzó.
Magam szereltem, kivéve a szelepállítást és a karbi szinkront, azt Mályiban csinálta Gabike.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 32000 |