Motorok » BMW

Megbízható Túra Társ

A 2011-es gs cseréltem le a vízhűtésesre,és nem bántam meg, a fúl felszereltséggel vettem. Az üzemmód kapcsoló nagyon jó dolog amivel tudom állítani a motor karakterisztikát pl az eső üzemmódot már többször használtam ilyenkor sokkal lágyabb a gáz reakció másként dolgozik a kipörgés gátló és biztonságosabban lehet esőben és vizes úton motorozni. Dynamic üzemmódban pedig brutálisan gyorsul ilyenkor a kipörgés gátló sokkal többet enged lehet vele kanyarban csúsztatni a hátsó kereket, a futómű ugyan olyan jó mint a régi Gs-en .A futómű több fokozatban állítható. Sokat túrázom vele és a fogyasztása 1 szem. 5 liter, 2 szem.5.5 liter autópályán 2 szem. 3 dobozzal 6.5l. Még semmi sem romlott el rajta és nem eszi az olajat mint az előző GS,igaz az sem hibásodott meg soha , nagyon megbízható motor ez már a 3-dik gs és nem is fogok mást motort venni a Gs-en kívül,az ülést cseréltem le turatech-re szerintem kényelmesebb mint a gyári. A szerviz az ha márka kereskedőnél csináltatod akkor drága de a biztonság szerintem meg ér ennyit. Viszont a Metzeler turatech 2 gumi szárazon nagyon jól tapad de vizes uton viszont csuszkál az előző jobb volt.

- Még semmi sem romlott el.

BMW Walis

Fenntartási költség (5) Évjárat 2015